Bemutatkozás
Szolgáltatások
Galéria
Kapcsolat
Vendégkönyv
Ajánlott oldalak
VW Passat B1 - rajongói oldal - 1978 veterán autó - old timer

Bemutatkozás

Attila

A vállalkozás az 1990-es évek elején indult. Akkor még ritkábban előforduló amerikai autók javítása, forgalomba állítása komoly feladatnak bizonyult. Abban az időben egy amerikai autó műszaki vizsgára történő állítása szinte megoldhatatlan probléma elé állította az embert. A lámpák átalakítása európai szabványra sokszor a "suszterolást" is megkövetelte a cél érdekében. Amennyiben most ilyen beavatkozásra van szükség, azt már megfelelő szakműhellyel végeztetjük.

 

Az alkatrészbeszerzést akkor egy munkatársam sógora révén indítottuk az USA-ból. Kiderült, hogy rokonok is vannak az államokban, így őket is bevontuk a beszerzők körébe. Nagyon lassan kezdett kialakulni a tevékenység, amely sok buktató ellenére is terjedt szűkebb régiónkban.

 

Az új és használt alkatrészbeszerzés ma már folyamatosan és többé-kevésbé zökkenőmentesen történik. (A többi a hivatalokon, a kevésbé rajtunk múlik.) Kapcsolataink azóta széles körben kibővültek, több irányban is. Az autókkal kapcsolatos beszerzések, javítások, javíttatások, speciális igények profilunkba vétele, oldtimer autókkal kapcsolatos beszerzések egy szerteágazóbb tevékenységet eredményeztek.

 

Minden területen próbáljuk a legmagasabb színvonalat és minőséget biztosítani, de természetesen elsődleges szempont Vevőink kívánsága.